Har du set vores CO2 Certifikat?

Hos EDB Centret forhandler vi selvfølgelig nye computere men vi gør også en indsats for, at tilbyde genbrugte eller genproducerede computere.

Vi har fået et fint certifikat fra vores leverandør “Circular Computing” som viser, at vi i 2021 har sparet over 10 mio. liter vand, bevaret 63,600 kg ressourcer, 16,748 kg kulstof reduktion, og 31,800 kg CO2 kompensation – oven i købet har vi også plantet 265 træer. Dette alene er gjort med vores salg af genproducerede computere – tænkt sig hvor meget det samlet har været kombineret med salget af de genbrugte PC’er. Det er tankevækkende.

Der kan være fordele/ulemper ved begge dele, altså nye/genbrugte PC’er og dette opslag skal ikke ses som en “dårlig samvittighed” til dem som vælger nyt. Det vigtigste er, at man får det man har behov for og passer til de formål man har for øje. Derfor tror vi på, at vi kan komme langt med en god kombination fremover.

Sidst men ikke mindst, vil vi gerne slå et slag for Færch Torvet de næste par uger, hvor man kan komme forbi og se/høre lokale virksomheder fortælle om hvordan de arbejder med FN’s verdensmål. Vi er at finde på mini-messen næste fredag den 8 april fra klokken 12.00-14.00. Håber på at se flere af jer.

Rigtig god weekend til alle.
Hilsen Simon