Persondatapolitik

Dokument om oplysningspligt

EDB Centret, Holstebro lægger stor vægt på, at du er tryg ved at være kunde hos os. Derfor behandler vi de personoplysninger, som du giver os, med respekt og i overensstemmelse med persondataforordningen, som trådte i kræft den 25. maj 2018.I henhold til EU´s persondataforordning har vi pligt til at oplyse dig om, at dine data er registreret hos os, ligesom vi har pligt til at opdatere eller slette dine data, såfremt du har ønske herom. Vi gemmer dine data på vores lokale netværk, og de sikrede datacentre vi samarbejder med. Vi deler ikke dine oplysninger til trejdemand uden valid forretningsmæssig grund og samtykke fra dig.

Du kan hente og læse vores dokument om oplysningspligt her. Du vil også kunne få den udleveret i trykt form ved personlig henvendelse på vores adresse Brogårdsvej 13, 7500 Holstebro.

Ønsker du indblik i hvilke data, vi har registreret om dig, eller ønsker du at blive slettet fra vores kartotek, kan du rette henvendelse til dataansvarlig Kent Petersen på e-mail kent@edbcentret.dk eller på telefon 97 41 00 34.