Erhvervsservice

Vi tilbyder en lang række ydelser indenfor support af IT-systemer og kan hjælpe med planlægning, installation og vedligehold – både ved konsulentbesøg, på egen serviceafdeling og via fjernsupport.

Som din eksterne IT-afdeling, kan vi også sørge for at håndtere supportspørgsmål direkte fra virksomhedens brugere, således at brugernes supportforespørgsler fremsendes direkte til os.

De fleste supportopgaver kan løses med simpel e-mail korrespondance eller ved fjernopkobling; direkte til brugerens computer.

Ved mere tidskrævende opgaver eller ved mistanke om hardwarefejl og lignende vil det være en fordel at få besøg af en konsulent, som kan løse problemet på stedet – eller evt. medbringe udstyr til vores egen serviceafdeling.

Med et bredt kendskab til alt hvad der rører sig i IT-infrastrukturen, herunder Windows-klienter, printere, servere, firewalls m.v. kan vi hjælpe med det meste – eller sætte os i kontakt med eventuelle tredjepartsleverandører for at få løst opgaverne.

Vi er mere end en leverandør…vi er en unik samarbejdspartner, der leverer sikkerhed for drift og løbende vedligehold. Vi rådgiver i forbindelse med anskaffelser, opgraderinger og udskiftning af det bestående IT anlæg. Vi ajourfører IT-dokumentation, så du også har overblik, og de oplysninger som er væsentlige for dig og din virksomhed.

Vi løser mange forskellige opgaver – og indenfor mange forskellige brancher. I vor kundebase finder vi bl.a. butikker, bygge- og anlæg, handelsvirksomheder, læger, tandlæger, revisorer, landbrug, pelsdyrindustri, skoler, transportvirksomheder … og vi kan også hjælpe din virksomhed!

Hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe ved at sende en e-mail til erhverv@edbcentret.dk, ring til os på 97 41 00 34 eller book allerede nu tid til et uforpligtende møde. Book møde her

Du kan også hente yderligere info vedr. nogle af vores services på databladende herunder herunder:

Hosting  

Tryg Cyberforsikring beregner