Hvordan vælger man den rigtige printer?

Trin 1: Hvilken type printer har du brug for?

Der findes 2 forskellige slags printere, blæk printer eller laser printer.

Laserprintere benyttes primært til alt det arbejde, hvor der godt kan forekomme fugt på papiret, så som hos en maler, eller på et værksted. Grunden til at de bruges steder hvor der kan forekomme fugt, er at udskriften med laserprintere bliver brændt fast på papiret, så at det ikke kan tværes ud. Det kan man til gengæld godt ved blækprintere, når de lige har printet noget ud, der skal de lige tørre lidt inde man rører ved dem.

Blækprintere er det der primært bliver solgt mest af, fordi blækprintere kan købes i så mange forskellige former og farver.
Det vi plejer at sige er, at hvis man køber en printer for billigt, så er det blækket som kommer til at koste en formue til printeren.

Trin 2: Hvilke funktioner skal printeren have?

Der findes mange forskellige behov inden for printere. Der er en masse ting som man skal gøre op med sig selv. Her er en liste med hvilke funktioner printere kan have:

– Scan/Kopi
– Trådløs
– AirPrint
– Arkføder
– Stor Papirskuffe
– Duplex
– Farve
– Kun Sort/Hvid
– Photo/billedprint

Trin 3: Hvor meget udskriver du i måneden cirka?

Når du skal ud at købe ny printer, er det en vigtig ting at kende sit udskriftsbehov.
Skriver du måske mellem 300-400 sider ud i måneden, kan det hurtigt blive dyrt, hvis du køber en lidt for billig printer.

Skriver du til gengæld kun 10-20 sider ud i måneden, eller mindre, er dit behov måske ikke stort nok til at du burde bekymre dig omkring økonomiske printere.
Derimod vil det ikke være en dum ide med en Laserprinter. Bruger du ikke printeren jævnligt, begynder blækprintere at tørre ud, men laserprintere kan til gengæld ikke tørre ud

Ting man skal ligge mærke til når man køber printeren, i forbindelse med ens behov er:

1.) Hvor mange sider kan den cirka udskrive med det medfulgte sæt blæk eller toner?
2.) Hvad koster et nyt sæt forbrugsstoffer til printeren, og hvor meget kan de cirka udskrive?

Trin 4: Står du selv for installationen af printeren?

Vi hjælper gerne med at få printeren installeret på din PC, Smartphone eller Tablet.

Installering af printeren via kabel:
Skal vi installere printeren via kabel til din PC, skal vi låne både printeren og computeren, for at kunne få dem koblet sammen.

Trådløs installation af printeren:
Hvis printeren skal kobles på trådløst, sådan at du kan udskrive fra f.eks. din Tablet, Smartphone eller PC, skal vi have booket et besøg. Så kan vi komme ud og koble den på dit netværk.
Vi kan ikke koble den på (dit) netværk, nede fra vores værksted.