Windows 11 og Office 2021 er kommet

Fremtiden er kommet, igen!
Windows 11 og Office 2021 er landet og har efterhånden været på gaden en lille måneds tid – det rejser en masse spørgsmål ift. opgraderingsmuligheder og om man overhovedet behøver – udfordringen kan dog være, at det ikke er alle computere som kan køre Windows 11, men bare rolig, Windows 10 som vi kender og elsker, kører indtil slut 2025.
Men en ting er helt sikker, at alle de nye computere vi sælger i butikken selvfølgelig understøtter Windows 11, så ønsker man det i stedet for Windows 10 som maskinerne på nuværende tidspunkt er født med, opgradere vi gerne computeren til Windows 11. Ønsker man at vente med at opgradere til på et senere tidspunkt for at se tiden an, koster det ikke noget selv at gøre da det er gratis.
Vi står klar i butikken eller på telefonen til at rådgive dig omkring de nye systemer – så hvis det lyder interessant eller du blot savner svar på nogle spørgsmål, er du meget velkommen.
Rigtig god weekend.