Hos EDB Centret kan vi tilbyde flere løsninger når det gælder grøn IT.

Så hvis du eller din virksomhed tænker på bæredygtighed, og måske endda går efter CO2 neutrale indkøb eller CO2 kompensation i forbindelse med indkøb, så har vi forskellige muligheder for at hjælpe i mål.

Circular Computing

Dækker over opkøbte kvalitetsprodukter, som er genproducerede med minimum nye skærme, nye batterier, ny disk, og en ny coating af kabinettet. Maskinerne fremstår derfor som nye, og leveres med 3 års garanti.

Da der er tale om en produktion har Circular Computing forpligtet sig til støtte af miljøprojekter, og IT-udstyret er derfor certificeret CO2 neutral.

Læs mere om Circluar Computing her eller se og bestil produkter på vores webshop her.

Tier1Asset Refurbished

Gode brugte bærbare, som har gennemgået en klargøring, og derfor er fuldt funktionsdygtige og med 2 års reklamationsret. Tastatur er ny-trykte og maskinerne kan have få brugstegn.

Vi lagerfører primært top produkterne fra Lenovo, men der er også mulighed for at levere andre produkter.

Læs mere om Refurbished produkter her, eller se og bestil produkter på vores webshop her.

Lenovo CO2 Offset Services

Er du til nye produkter, så kan du også her ved køb af udvalgte Lenovo ThinkPad bærbare få styr på dit grønne regnskab. Med CO2 Offset kan virksomheden CO2-kompensere alle jeres computerkøb fra Lenovo gennem initiativer som solcelleanlæg, vindkraft og bioenergi, der neutralisere den mængde CO2 computeren er estimeret til at bruge gennem dens levetid, og kan få et certifikat som kan bruges direkte i det grønne regnskab.

Læs mere om Lenovo CO2 Offset Services her, og se og bestil lækre Lenovo ThinkPads med 3 års garanti og CO2 kompensation på vores webshop her.